Cannot get ContentType to work - w3wp process hangs.

Feb 3, 2011 at 1:45 PM
Edited Feb 4, 2011 at 7:52 AM

Now when i try to validate slam.conf with a list, it works well. Synchronization works and event recievers work.

This works:

 

  <DataMapping DataSchema="SLAM">
    <List Site="/docs" Name="Discussion" ActivationOrder="1">
      <Fields>
        <Field Name="Title" SqlType="varchar(255)" SPType="Text"></Field>
      </Fields>
    </List>
  </DataMapping>

 

Validation Output:

 

Matched Types
/docs - Discussion
Matched Fields
/docs - Discussion: Title
Now, in "/docs" site i have Discussion list, but in root site "/" i don't . Now when i Change List tag to ContentType, Validation works, but no output is generated. (But after synchronization, no values are inserted and event recievers also don't work) When further removing Site="/docs" (i need to slam any list with such content type in site collection), then w3wp.exe process hangs. I have WSS 3.0 SP2 without hotfixes, SLAM 1.3.
What am I doing wrong?
From EventLog it says w3wp.exe crashes in KERNELBASE.dll
- System 

  - Provider 

   [ Name]  Application Error 
 
  - EventID 1000 

   [ Qualifiers]  0 
 
   Level 2 
 
   Task 100 
 
   Keywords 0x80000000000000 
 
  - TimeCreated 

   [ SystemTime]  2011-02-03T14:21:26.000000000Z 
 
   EventRecordID 5771 
 
   Channel Application 
 
   Computer JanisV-NB 
 
   Security 
 

- EventData 

   w3wp.exe 
   7.5.7600.16385 
   4a5bcd2b 
   KERNELBASE.dll 
   6.1.7600.16385 
   4a5bdaae 
   e053534f 
   00009617